Garabonci választás 2010.
Mást Másképp Másokkal

Buzsákyné Dr. Tarnai Zsuzsanna bemutatkozó beszéde:


Szeretettel köszöntök minden kedves megjelent vendéget!

Köszönöm Kránicz László polgármester jelölt úrnak, hogy felkért, induljak a választáson, mert fontosnak és nélkülözhetetlennek tartja munkámat Garabonc település érdekében.

Köszönöm Önöknek, hogy sok-sok ajánlószelvénnyel erőt adtak ahhoz, hogy ma itt álljak Önök előtt és segíthessek, tehessek Önökért.
Eddig is ezt tettem, 16 éve igyekszem legjobb tudásom szerint a maximális segítséget nyújtani minden helyi lakos részére.

Munkám kapcsán, az emberekkel történő beszélgetéseim során tapasztalom, hogy az utóbbi időkben mi az, ami hiányzik a faluból az embereknek, és Nekem is. Most először érzem, hogy fontos lehetne a jelenlétem a következő önkormányzatban, és ismerve jelölt társaimat sikeres időszak következhet be a garabonci emberek életében.

Számomra az emberi értékek nagyon fontosak, ezért első rangúnak tartom az egymásiránti tiszteletet, szeretetet, megbecsülést, egyenrangúságot. Hiányzik az emberek együvé tartozásának érzése, hiányzik a közös rendezvények során szerzett közös élmények, beszélgetések, a régi falusi nyitottság érzése egymás iránt.

Ennek felelősségét érezve nagyon fontos teendőnknek tartom az emberközpontú politika újbóli megvalósítását. Ennek keretében úgy érzem, hogy hiányzik az itt élő emberek gondjainak megismerésére, megértésére, átérzésére a nyitottság az Önkormányzat munkájából, és képviseleti munkából, hiányzik a szolidaritás mindenki problémája iránt, és ezt csak számon kellene kérni, illetve erre alkalmas embereket kell választani.

Hiányzik az iskola, az egészséges életmód iránti fogékonyság, és igény, amit biztos vagyok benne, hogy fel lehet, fel kell éleszteni.

Nagyon sokan kérnek tőlem tanácsot, melyik gyógyszert váltsák ki, mert nincs közgyógy igazolvány, vagy nem tudja gyógyszereit kiváltani.
Lehetőséget kell biztosítani méltányossági közgyógy igazolvány kiadására és eseti szociális segélyek kifizetésére.

Hiányolom és fontosnak, indokoltnak tartom azokat a közösségi rendezvényeket, amelyeket az idősek, és a fiatalok számára kell, kellene megszervezni.
Fontos a házi szociális dolgozók további foglalkoztatása, amely segíti az idősek mindennapi életét.

Fontos és elkerülhetetlen az egészségügyben a folyamatos fejlesztés, akár az Önkormányzat segítségével pályázatok útján – amely felvilágosít és megkönnyíti az orvos – beteg kapcsolatát.

Végül fontos az igazságosság, a szeretet, a barátság.

Ezekkel a szavakkal kívánok Önöknek a továbbiakban nagyon jó szórakozást.

Ne feledjék, csak akkor nyerhetünk, ha mind egységben maradunk és minden jelölttársamra szavaznak.

Mi számítunk Önökre, Önök számíthatnak Ránk!

Jelmondatunk:  a „Mást, Másképpen, Másokkal, melyet kiegészítenék azzal, hogy Mindenkiért.

Köszönöm, hogy meghallgattak!

Garabonc, 2010. szeptember 05.

Buzsákyné dr. Tarnai Zsuzsanna

Új réteg...

 

Asztali nézet