Garabonci választás 2010.
Mást Másképp Másokkal

Tisztelt Garabonci Választók!

 

Zavadil Zoltánnénak hívnak. Már születésemtől fogva garabonci, kisradai lakos vagyok. Férjemmel, két gyermekemmel és a férjem édesanyjával egy háztartásban élünk itt a faluban.

Kereskedelmi oklevelet szereztem Tokajban, boltvezetői végzettségem is van és hosszú ideig a kereskedelemben dolgoztam.

Sokáig a garabonci presszóban pultosként dolgoztam. Miután a munkahelyem megszűnt egyéni vállalkozóként dolgoztam.

Férjem hivatásos vadászként dolgozik egy nemrégiben megalakult vadásztársaságnál. Gyerekeim már dolgoznak, a lányom Pécsen, a fiam pedig Zalaegerszegen.

Szabadidőmben sokféle hobbit űzök. A nyugodt órákban kontyot, illetve gyöngyöt fűzök, több tíz éve már, hogy szőlő és bor termelésével foglalkozunk, de nem ipari mennyiségben.

Tagja vagyok a garabonci dalárdának, a csapattal már nagyok sok helyen sikerült fellépnünk és a kórus nagyon jól szerepelt annak idején. Pár év kihagyás után újra szeretném összehozni azokat az énekes kedvű lányokat, asszonyokat, akik énekhangjukkal emelni tudják a rendezvényeink színvonalát, és segítenek megőrizni, feleleveníteni a hagyományokat.

Különböző rendezvényeken keresztül,- mint amilyen például ez a mai is- szeretnénk közelebb hozni a garabonci embereket egymáshoz, garaboncit a kultúrához, a sporthoz, és az embereket a testmozgás szeretetéhez.

Az életem fent ecsetelt részletei szorosan összefüggenek Garabonccal, hiszen Garabonci vagyok. Eddig is az volt a célom, hogy a közösség részesévé váljak, és a közösség velem együtt formálódjon; ezután is azon leszek.

Célom, hogy Garabonc lakossága öntudattal, büszkeséggel felvértezve kezdjen növekedni, hogy a sport, kultúra, a turizmus, és a munka erejével formálódjon szoros egységgé, és a közösség együttesen, egymással kommunikálva kezdjen a falu gondozásába.

Célom, hogy a dolgok kiemelkedő színvonalon működjenek, hogy az emberek újra megbecsülésnek, tiszteletnek és szeretetnek örvendjenek.

Célom, hogy Garabonc növekedési lehetőségeit valódi szakemberek vizsgálják meg, mindenféle politikai manőverektől függetlenül.

Célom, hogy Garaboncnak megvalósítható törekvései legyenek, és gazdasági lehetőségeit közösségi szinten megvitassuk, és ez által egy irányba haladjunk.

Fontosnak tartom, hogy olyan gazdasági erőket engedjünk Garabonc vonzásába, melyek nem bontják meg a község „ falusias” hangulatát, azonban duzzaszthatják a költségvetés bevételi oldalát. Ugyancsak fontosnak tartom, hogy Garabonc valódi turisztikai központtá nője ki magát, vagyis a szőlészet, borászat, turizmus egymásra találjon.

Tisztelt Garabonciak!

Amennyiben úgy gondolják, hogy érdemes lehetek szavazataik elnyerésére, úgy kérem támogassanak a jövőben a szavazatukkal.

Tisztelettel: Zavadil Zoltánné

 

Asztali nézet